مدیرعامل سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز گفت: با هدف خدمترسانی و جلوگیری از صدمات جبران ناپذیر توزیع گوشت غیر بهداشتی و فاقد شناسنامه در روزهای پایانی سال و در آستانه عید نوروز، بازرسی های سطح شهر را افزایش می دهیم تا مردم با آسایش خاطر گوشت خود را در سطح شهر تهیه نمایند.
کریم قدرتی اظهار داشت: بازدید مستمر از قصابیها با تشدید تیمهای بازرسی توسط واحد بازرسی سازمان با همکاری اداره کل دامپزشکی استان و اتحادیه قصابان در سطح شهر با جدییت اجرا خواهد شد
وی با اشاره به شرایط اخیر و بروز بحران جهانی بیماری کرونا و ضمن تاکید بر نکات و الزامات بهداشتی در خصوص استفاده از تجهیزات ایمنی فردی پرسنل مراکز عرضه گوشت و در راستای مقابله و پیشگیری از انتقال بیماریهای ویروسی تصریح کرد:با توجه به خطر انتقال بیماریهای مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآوردههای خام دامی، لازم است شهروندان از خرید گوشت گوشت قرمز فاقد شناسنامه و مهر دامپزشکی و با برچسب مخدوش و گوشت چرخ شده های اماده خودداری نمایند.
قدرتی اضافه کرد: گوشت قرمز مصرفی علاوه بر قیمت مناسب باید از کیفیت خوب برخوردار بوده و از استاندارداهای هم بهداشتی برخوردار باشد.
مدیرعامل کشتارگاه تاکید کرد : تامین امنیت غذایی مردم وظیفه ای خطیر برای دستگاه های ذیربط بوده و به هیچ عنوان امکان اغماض در آن وجود ندارد.
وی ادامه داد: در جریان کشتارهای روزانه دام های سبک و سنگین در کشتارگاه، نظارت های بهداشتی توسط متخصصان امر مبنی بر آزمایش دام های ذبح شده و همچنین رعایت دستورالعمل زنجیره پیش سرد قبل از توزیع گوشت انجام می شود و از خروج هر گونه گوشت تازه ذبح شده بدون سپری نمودن زنجیره پیش سرد ۲۴ ساعته جلوگیری شده و دام های مشکوک به هر نوع بیماری ضبط و معدوم می شوند.
|
|
|
|
|
|
PDF
چاپ
|